📍 Kitchen Artisan📍
052-623-2387
愛知県名古屋市緑区鎌倉台2-714
アメニティ鎌倉台 1F
名古屋市緑区鎌倉台の洋食店
「Kitchen Artisan」
少し暗めの店内はCafe BAR風のシットリ夜のオトナな雰囲気を漂わせている。テーブル間隔もゆとりを感じる広々した距離間でプライバシーも気にならない配慮でゆっくりと寛げる。
☘️本日の注文🍀
●【数量限定】日替わりランチ ¥1,100
「さくらポークロースステーキ、エビフライ、ホタテとブロッコリーのサラダ」が配膳。素晴らしく豪華で理想的な洋食ランチスタイル。ボリューム満点でそれぞれの料理がしっかり丁寧に造られて盛り付けも素晴らしい。
さくらポークのロースステーキはこんがり綺麗な焼き目。玉ねぎたっぷりの香味野菜がソースとしてステーキに盛り付けられてシャキシャキ食感の野菜に、ポークステーキを仕上げる時に入れられたバターの焦げた香りとクリーミーな薫りが香味野菜ソースと融合。
エビフライにはたっぷりのタルタルソース。ぷりぷり食感の海老を存分に愉しみ、添えられたブロッコリーとホタテのサラダでコッテリした味をリフレッシュ。
食後の珈琲もついて総合的に考えると非常にお得なセットだと思われる。
ご馳走様でした👋
それではまた次回まで「ご機嫌好う♪🙇♂️」
📍 Kitchen Artisan📍
2-714, Kamakura-dai, Midori-ku, Nagoya, Aichi, Japan
The slightly darkened interior of the restaurant has a relaxed, adult atmosphere of a café-bar style. The tables are spaciously spaced so that you can relax without worrying about privacy.
☘️Order of the day 🍀
Daily special lunch ¥1,100
Sakura Pork Loin Steak, Fried Shrimp, Scallop and Broccoli Salad" was served. A wonderfully luxurious and ideal Western-style lunch. Each dish is carefully prepared and presented in an excellent manner.
The Sakura Pork Loin Steak was beautifully grilled to a golden brown. The onions and vegetables were served with the steak as a sauce, and the crispy vegetables were combined with the aroma of the butter that was added to finish the pork steak and the creamy aroma of the savory vegetable sauce.
The fried shrimp are served with a generous amount of tartar sauce. The shrimp are enjoyed to the fullest, and the accompanying broccoli and scallop salad freshens up the richness of the shrimp.
Until next time, "Have a good day. 🙇♂️