【 @shockfoodie 】お値段以上グルメ集|Gourmet over priced
三越前駅から徒歩3分、京懐石×フレンチ「Cuisine SHINGO 日本橋」
3-minute walk from Mitsukoshimae Station, Kyoto Kaiseki x French Cuisine SHINGO Nihonbashi
創作和食にフレンチの要素を融合した創作性高い料理がたくさん準備されている。
There are many highly creative dishes that fuse French elements with creative Japanese cuisine.
コースは基本的にはお任せとなり、
どの料理も季節に応じて旬の食材を使用したものばかりだ。
The course is basically entrusted to you,
All dishes are made with seasonal ingredients.
印象的だったメニューを紹介する。
Introducing the impressive menu.
■ 赤海鼠(まなまこ) 真鯛 帆立
赤海鼠は辛み大根と、卵黄とポン酢と絡ませて食べる真鯛、帆立はウニとしそ。
それぞれ丁寧な綺麗な味付けが施されている。
Red sea cucumber is spicy radish, red sea bream eaten with egg yolk and ponzu sauce, and scallops are sea urchin and shiso.
Each one is delicately seasoned.
■八寸|Hassun
フレンチ要素が含まれる八寸は独自性があり、とてもレアな品だ。
フルーツトマトの甘酢漬け、日本酒でたいた牡蠣、アンコウの唐揚げ、菜の花とからすみ、筍の山椒焼きなど、どれも上品だ。
Hassun, which includes French elements, is unique and very rare.
Fruit tomatoes pickled in sweet vinegar, oysters marinated in sake, deep-fried monkfish, rape blossoms and mullet roe, grilled bamboo shoots with Japanese pepper, etc. are all elegant.
■ 黒毛和牛 ともさんかく|Kuroge Wagyu Beef Tomosankaku
イタリア産黒トリュフが載っていて香ばしく、肉も旨味がギュッと詰まっていて、噛むと一気に口が満たされる。
It has Italian black truffle on it and is fragrant, and the meat is packed with umami.
■鰆(さわら)の釜飯|Kamameshi of mackerel
鰆の皮に含まれる塩味がとても良いアクセントとなっている。
お茶漬けとして特性出汁とのコンビネーションも合い、ぺろっと食べてしまった。
The saltiness contained in the skin of the mackerel is a very good accent.
As ochazuke, it goes well with the special dashi stock, and I ate it up.
店内は個室、カウンター、テーブルそれぞれあるため、用途にあわせて利用することができる。
夫婦やカップルで落ち着いてディナーを楽しみたい時に行ってみてほしい。
The saltiness contained in the skin of the mackerel is a very good accent.
The restaurant has private rooms, counters, and tables, so you can use it according to your needs.
I would like you to go when you want to enjoy a calm dinner with your spouse or couple.
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■メニュー|Menu
おまかせコース:9,350円
・コンソメスープ 蛤
・赤海鼠(まなまこ) 真鯛 帆立
・白魚のかき揚げ
・八寸
・鼈の茶碗蒸し
・黒毛和牛 ともさんかく
・鰆 釜飯
※訪問時から金額、メニューが変わっている可能性があります。最新情報はお店の発信情報を確認ください。
Prices and menus may have changed since your visit. Please check the information sent by the store for the latest information.
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■店情情報|Information
Cuisine SHINGO 日本橋Nihonbashi
050-5597-6594
東京都中央区日本橋本町1-4-3 ヴィラアート 2F
Villa Art 2F, 1-4-3 Nihonbashi Honcho, Chuo-ku, Tokyo
https://tabelog.com/tokyo/A1302/A130202/13237026/
◾️Category: 日本料理、フレンチ、海鮮
◾️Price: ¥10,000〜¥20,000
◾️Holiday: 月曜日|Monday
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